Încă din 2003, când am pus bazele primului showroom Bang & Olufsen în România, principala noastră misiune este să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate.

Vă invităm în showroom-ul nostru pentru a experimenta îndeaproape toate produsele noastre senzaționale.
Aici puteți atinge, vedea și simți uimitoarele noastre produse și să plecați cu o dorință puternică de a vă schimbă stilul de viață, modul în care ascultați muzica și felul în care priviți imaginea.

Cu mai mult de 90 de ani in urmă, doi danezi pe nume Peter Bang si Svend Olufsen intemeiau in 1925 compania Bang & Olufsen, in localitatea Quistrup, Danemarca. Peste ani, acest brand avea să devină un simbol al inovatiei si al excelentei in industria audio-video.

Bang & Olufsen în România este condusă de Horațiu Ionescu – Director General și Tiberiu Argint – Director de Vânzări & Marketing, alături de Marian Dută – Consilier Vânzări și Echipa Tehnică alcătuită din Cristian Ionescu și Mihai Preda.

Bang & Olufsen România se situează în singura galerie comercială de lux din București, The Grand Avenue din Hotel JW Marriott. Reprezentând unul dintre cele mai cunoscute și admirate branduri audio-video din lume, showroom-ul nostru este dedicat prezentarii și demonstrațiilor personalizate pentru întreaga gamă de produse realizate de specialiștii danezi.

Bang & Olufsen România vă permite să experimentați întregul potențial al televizoarelor de calitate superioară LCD, OLED 4K, sunetul excepțional oferit de boxe cu tehnologie de ultimă generație realizată de inginerii Bang & Olufsen și caracteristicile inteligente unice ale sistemelor audio digitale.
În cei 15 ani de activitate în întreagă țară, echipa tehnică este răspunzătoare pentru instalarea, depanarea și mentenanță tuturor echipamentelor Bang & Olufsen, dar și de integrarea tehnologiilor audio-video pentru a vă oferi experiențe noi.