Casa Inteligenta

 

Filozofia Bang & Olufsen despre integrare în casa inteligentă

Noi, la Bang & Olufsen, ne străduim să îmbunătățim spațiul de locuit prin integrarea perfectă a sistemelor în casa ta.

Toate produsele noastre fac parte dintr-o moștenire mandră de inginerie și proiectare. O declarație de excelență atemporală, care asigură ca noile generații să fie perfect compatibile cu trecutul așa cum sunt cu viitorul.

Produsele noastre vor funcționa perfect cu toate sistemele inteligente disponibile.  Cu doar o singură atingere din telecomanda dumneavoastră puteți crea stări unice care se vor potrivi cu activitatea zilnică: simplitate care devine repede atât de captivantă încât vă veți întreba cum ați trăit vreodată fără ea.

CASA EXTRAORDINARĂ

Casa inteligentă Bang & Olufsen.
Experimentează plăcerea armoniei perfecte.

Bun venit acasă

Imaginați-vă o casă care vă urează “BUN VENIT” de cum se deschide ușa. După introducerea codului de alarmă se aprind luminile, se deschid jaluzelele și pornește muzica preferată în timp ce termostatul se ajustează la temperatura prestabilită.

Aceasta este puterea casei inteligente Bang & Olufsen. Practic puteți controla orice și totul printr-o simplă atingere de buton. O amprentă a experienței Bang & Olufsen este aceea că un utilizator poate controla toate televizoarele și sistemele audio Bang & Olufsen dar și produse de la altă marcă, cum ar fi, de exemplu: Apple TV, player-e Blu-ray și console de jocuri, cu o singură, frumoasă și intuitivă telecomandă Bang & Olufsen. Aceste experiențe sunt acum extinse pe mai departe cu sistemul BeoLink SmartHome, prin care, o multitudine de tehnologii poate fi integrată folosind o sigură telecomandă , bazată pe conectarea la cloud, permițând un control simplu, intuitiv a sute de produse tehnice de altă marcă, cât și sisteme de automatizare a casei.

Setați scena

Împrejurimile sunt la fel de importante ca și activitatea în sine.

Setați scena perfectă cu o simplă apăsare de buton. Scena “Cinema” stinge luminile și pornește filmul, iar intensificarea sunetului ascute simțurile. Scena “Bună dimineața” deschide jaluzelele, deschide luminile și deschide postul preferat de radio, în timp ce aparatul de cafea fierbe o ceașcă proaspătă pentru a vă ura o dimineață plăcută.

Vă încurajăm să experimentați bucuria acestui lux simplu în magazinul nostru.

Sincronizați sunetul

Tehnologia BeoLink vă oferă libertatea de mișcare multimedia.

BLM-15ET-13

Apăsați “PLAY” pe telecomandă pentru a activa sistemul din camera de zi. Duceți-vă în bucătărie, selectați “RADIO” iar sunetul boxelor din bucătărie se va sincroniza automat astfel încât să vă permită continuarea experienței audio.

Divertisment neîntrerupt oriunde vă doriți.

Telecomandă universală

Telecomanda Bang & Olufsen este singura de care veți avea nevoie în toată casa.

“Acțiunea unică” transformă totul într-o experiență perfectă printr-o singură apăsare de buton, în timp ce aplicația noastră BeoLink pentru iPhone sau iPad vă oferă acces la întregul sistem chiar și din afara casei.

Redefineste idea de control la o nouă dimensiune.

Noi tehnologii și integratori apar continuu. Recent, sisteme de securitate Nest, termostate, detectoare de fum și Amazon Echo au fost incluse în soluțiile oferite. Ultimele dispozitive din listă primesc comenzi vocale și execută operațiuni comandate vocal. Setările BeoLink SmartHome sunt modificate și controlate folosind telecomanda Bang & Olufsen BeoRemote sau aplicația BeoLink App.

 

FACE PARTE DIN ADN-UL NOSTRU

Integrarea este esențială în gândirea noastră.

“În tot ceea ce facem, ne străduim să creăm soluții noi, care să simplifice și să redefinească noțiunea de casă modernă”

– Brian Bjorn Hansen, Senior Integration & Connectivity Manager, Bang & Olufsen.

 

VIZUALIZEAZĂ POSIBILITĂȚILE

Integrează televizorul și boxele sau automatizează totul.
Opțiunile sunt practic fără limite-alegerea îți aparține.

Master Link Gateway – motorul de automatizare BeoLink – comunicarea din interior
Cheia din spatele controlului absolut, de la draperii la aparatul de cafea este Master Link Gateway – creierul din spatele soluției de integrare Bang & Olufsen. Tehnologia BeoLink este parte integrantă din toate produsele Bang & Olufsen, care permite comunicarea perfecta cu intreaga gamă de echipamente.

 

INTEGRARE PERFECTĂ

Tehnologia noastră este dezvoltată astfel încât să funcționeze cu orice echipament sau automatizare.

Orice dispozitiv, indiferent de brand

Conectează și integrează Apple TV, Blu-ray și PS3. Bang & Olufsen se integrează perfect cu toate echipamentele, multe din ele putând fi controlate din Beo4, Beo6, iPhone sau iPad.

Integrează orice sistem de automatizare

Soluția BeoLink SmartHome (Casa Inteligenta) permite utilizatorului să conecteze produsele Bang & Olufsen cu alte produse tehnice din casa și să ofere integrare deplină cu câțiva dintre marii integratori casnici, cum sunt Crestron, Control4 și Savant.

Conectează orice proiector sau ecran

Se pot integra cu ușurință alte ecrane sau proiectoare în soluția existentă Bang & Olufsen. Dacă integrarea sunetului și a imaginii este o prioritate, BeoSystem 4 este soluția pentru intregrarea oricărui ecran sau proiector.

REDAȚI SUNETUL

Muzica ta așa cum îți dorești

Dezlănțuie fuziunea perfectă dintre muzica digitală și sunetul Bang & Olufsen.

BeoSound Moment și Essence permit distribuirea muzicii din orice dispozitiv Android și iOS către boxele
Bang & Olufsen. Folosiți-vă smartphone-ul, tableta, Mac-ul, PC-ul sau media serverul, apăsați PLAY și cufundați-vă într-un sunet care vă tăie răsuflarea.

Ascultarea muzicii preferate nu a fost niciodată mai convenabilă.

 

TRUSA DE INSTRUMENTE

Va oferim totul pentru instalari complete si personalizate, inclusiv designer de interior si arhitect.

BeoHomeApp-16XX-05